1,5 kg puhastatud kõrvitsat
5 kartulit
1 sibul
4 küüslauguküünt
4 cm pikkune jupp ingverit
3 hapukat õuna
3 sl oliivõli
100 g võid
1 spl karrit
1,5 l köögiviljapuljongit
peterselli
200 g suitsujuustu
röstitud kõrvitsaseemneid
Haki sibul, küüslauk, ingver, tükelda kõrvits ja kartulid, koori õunad ja tükelda. Kuumuta potis õli ja pool võist, pruunista selles sibul, küüslauk, ingver. Lisa karripulber, sega ja lisa kõrvits ning kartul. Lisa kuum puljong ja lase haududa umbes 15 min. Lisa õunad ja keeda kuni kõik pehme. Siis saumiksriga peeneks, ülejäänud või juurde. Vajadusel lisa soola pipart ja voilaa ongi valmis! Serveeri peterselli, suitsujuustu ja kõrvisaseemnetega.
Wednesday, April 6, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment