Ah et kes see paalia on? Maailma üks külmalembesemaid mageveekalu, mida leidub ka Eestis. Tõsi, meie hangime teda Äntu kalakasvatusest, aga ilmselt elutseb ka looduses (Kui mujal mitte, siis Nõmme jõel kasvandusest allavett:) Väidetavalt on tegu kõige maitsvama punase kalaga. Aga kui törts maitseaineid lisada, siis lõhe ja forelliga (no värskega muidugi, mitte Selveri omaga), siis suurt vahet pole.
Tatrapannkoogid soolapaaliaga
1,5 kl tatrajahu
1,5 kl nisujahu
0,5 kl vett
2 kl piima
2 muna
¼ pakki pärmi
praadimiseks õli,
soola-suhkrut
Sega leige vedelik pärmi-jahuseguga, maitsesta soola-suhkruga, klopi puulusikaga ja jäta sooja kohta kerkima. Kerkinud taignale sega juurde lahtiklopitud munad, lase veel kerkida ja küpseta aeglasel kuumusel väikesed koogid.
Serveeri hapukoore, roheliste sibulate ja eelmisel päeval soolatud paaliaga.
Friday, July 1, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment