Ma pole kunagi suur mannavahu sõber olnud, aga see roog annab tava-mannakale silmad ette. Ja mõnus vaheldus rabarberikoogile:)
Retsept: rabarberi-rukkivaht
400 g rabarberit
700 ml vett
10 spl vahtrasiirupit või mett
1/2 tl jahvatatud kaneeli
näputäis soola
180 ml rukkijahu
Keeda rabarberid vees pehmeks, kuni need lagunevad. Lisa magusaine, kaneel ja sool. Sega ettevaatlikult kogu aeg liigutades hulka rukkijahu. Aja keema, sega pidevalt, seejärel vähenda kuumust ja hauta 5 minutit. Lase jahtuda. Vahusta segu mikseriga, kuni selle kogus kahekordistub.
Retsept pärineb Marika Blossfeldi raamatust "Looduslik toit, täisväärtuslik elu"
Thursday, June 30, 2011
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment