Saturday, October 11, 2008

Viimane merereis

..sel hooajal ehk LadyBirdi viimine Pärnusse talvekontorisse. Kuna eile oli IG-koosolek, kus minu kord olla "toolimees" ja õhtul Gerli sünnipäevapidu, siis ei saanud ma kahjuks ülesõidutiimiga liituda eile lõunast Pirital. Liitusime purjetajatega Virtsus (ühtlasi vahetasime välja Linnugripi, kes siirdus Sahvriga Tallinna).
Meeskond oli väga vintsutunud, kuna kütus oi otsa saanud, Süsi madalikule sõitnud ja pimedas purjede all randutud. Ilm oli meeldivalt tuuline - tänu sellele saime purjetada. Algul krüssata, siis pooltuult ja hiljem taganttuult. Ei jäänud tulemata ka ootamatu halss, mistõttu soodisinikas nüüd ilmselt mitu nädalat mu käsivart kaunistab. Olin aga möödunud tihedast nädalast niivõrd plötu, et rooli ei jõudnudki. Õnneks oli Hannes sel korral üle ootuste tubli ja Leino ka vapper - nii et peale 8-9 tunnist seilamist oleme Pärnus.
Suureks üllatauseks läks viimane buss Tallinna tunnikese eest. Seega pole miskit muud parata, kui sulanduda jahtklubis meremeeste-lõbutüdrukute stiilipeole ja väsimuse rünnaku peale kajutisse magama koperdada.

No comments: