Monday, November 3, 2008

Klubituur

Eeei, mitte ööklubi (see aeg oli aega palju tagasi.. kui seda aega üldse oli), isegi mitte pubiklubi (ei tea, kas pubides ikka käiakse veel? Pole vist ammu sattunud..), vaid tuur sporditegemise klubides. Orientimisaeg on ümber saanud (tegelikult laupäeviti saaks veel silgata, aga miskipärast pole tükk aega rajale jõudnud) ja lumi tuleb mitme kuu pärast. Kui tuleb. Seega peab lihastele lohutust otsima spordisaalist.
Esimene ehk laupäevane pääsuke on oktoobri keskel Audenteses avatud Ritual. BodyBalance - tai-chi sugemetega aeroobika tuntud headuses (eriti hästi sobib uimasevõitu nädalavahetusepäevaks). Soomesaun nati liiga tuline ja aurusaun liiga külm, plussiks mõnus maani akendega saal, suured kapid ja palju ruumi.
Pühapäeval väisasime Gerliga Spartat - see veel värskem liigutamiskoht kui Ritual. Trennidest saime parema ülevaate, kuna 2h jooksul tutvustati nelja erinevat stiili. Paraku on odavus ainus selle koha pluss. Klubi õigustab täielikult oma nime, seal oli tõesti kõik spartalik: külm, värvihais, ehitus pooleli (uks oli, aga uksepiita mitte, saun oli, aga soojust mitte), riietusruumis spordikotist kitsamad raudkapid jne.
Täna spordime Arigatos. Olen üllatunud, et uus omanik on sellele nii tugeva hoo sisse lükanud, et pankrotilõhna pole enam tunda. Tegu on kahest eelmisest tunduvalt luksima kohaga. Sattusime kõike-muud-kui-igavasse tundi: selle funktsionaaltrenni ajal kasutasime vist nii palju riistvara, kui seda aeroobikasaalis äldse olemas on.
Otsus: kuna Sparta ei ole veel valmis ja Arigato asub täiesti vales kohas, siis käin kuu aega Ritualis - et piparkoogiajaks vormis olla:)

No comments: