Sunday, December 6, 2009

Gurmeeõhtusöök

Mu üheks suurimaks kiusatuseks on hea söök & selle heaks tund-paar kokata pole mingi probleem.
Tänase vahemerepärase õhtusöögi eelroaks on tapas oliividest, marineeritud küüslaugust ja salaamiviiludest.
Põhiroaks mekime vahemere stiilis faasani (Nõmme turg, ole sa tänatud hüva lihavaliku eest!) hautist kodumaiste köögililjadega, lisandiks metsaseenesalati.
Magustoiduks koore-šokolaadijäätis ja Pineau.
Hüvad söögid-joogid ja head sõbrad (mõistagi kutsusime ka mõned sõbrad, kuna jagatud rõõm on topeltrõõm ja jagatud kalorid poole vähem kaloreid) ei oska ühest pühapäevaõhtust paremat tahtagi..
***
Epiloog: Lebotame peale kõike head-paremat diivanitel, kui korraga tõuseb Süsi püsti, läheb külmkapi juurde, võtab välja XL karbi viinereid (tegemist on Polla toiduga - kulutasin mitu minutit, et Selveri viineriletist kõige odavamad üles leida) ja teeb neile otsa peale.

No comments: