Monday, January 11, 2010

Tühi koht..

.. ehk see pole absoluutselt oluline, mida kontoris seljas kannad.

Tänane lõuna möödub poes. Sest poodi on poole lühem maa kui koju. Olen sunnitud hankima uue pluusi - seljasoleval rebenes rinnalt 2 nööpi . Esimese avastasin hommikul, kui bodypumpist (jõudsin esimest korda kaskkümmend kümne jooksul trenni - kusjuures see ei pea absoluutselt paika, et spordiklubid on aasta alguses ülerahvstatud - vastupidi, meid oli 8, neistki 2 lahkusid poole pealt) tulles pluusi selga ajasin (on siin mingi seos, et rinnalihaste harjutus oli täna tõesti raske.. :-o) Teise puudumist märkasin ennelõunat tualetis peeglisse vaadates (ei taha teada, mitu kohvimasina ringi jõudsin avatud kõhuesisega teha.. )
Niisiis vahetan oma kõige kontorlikuma-konservatiivsema riideeseme - hõbenööpidega teravnurk-kraega lumivalge triiksärgi - lilla-roosa-oranžikirju Le Coqi särgi vastu kirjaga "Le Tour 78" (sümbolieerimaks mu sünniaastat ja minimaalset eluiga - plaanin kaua kulgeda:), mille 140ni varisenud hinna tõttu ei hakka selle selga passimisele aega raiskama (loe: mine ruttu poodi, saad odavalt asju!)
**
Mitu kolleegi märkas mu 180 kraadist imagomuutust? Null!
**
Epiloog: Meenub juhiabi Tiiu kirjeldus, kuidas Kristjan dikteeris talle üht kirja ja märkas alles ca poole kirja peal, et Tiiu tavapärast mini asendas erkkollane skafander (olime startimas karnevalijooksule).
Pole mõtet pingutada ja kulutada - nad tõesti ei näe meid..

No comments: