Thursday, April 5, 2012

Bucine ümbruse muinasjutukülad

Cennina

Oliiviistandus Sognas
Radia a Routi







Inimtühjas Sognas leiame imeilusa basseini: värskendus jääb siiski tegemata, kuna bikiine pole kaasas ja häbelik eestlane avalikus kohas paljalt ei suple!












Sogna


Olgu kõigepealt üles tunnistatud, et Bucines endas me ei käinud, kuna pansionaadiperenaine Monica tegi selle kohta halva lõhna grimassi.
Prostid tee ääres
Plaanis on tänast päeva võtta rahulikult ja külastada vaid mõnda väga väikest ent seda kaunimat külakest. Alustame Sognast. Edasi üritame otse mööda mägiteid murda Radia a Routisse, ent ei leia õiget teeotsa üles ja satume vahepeal ikkagi suuremale teele. See tähendab suuremale külavaheteele. Tänu sellele õnnestub läbida samuti kaunis külake Rapale ning.. kohata maanteeprostituute. No mitte ei mõista, kuidas leiame nad alati üles kõige ootamatumatest kohtadest – seekord siis imeväikse liiklusega tee äärest, inimtühjast paigast.
Lõunapaus (ja kingade-kottide Factory Shop!) Ambras ning kolmas ja viimane külake täna: Cennina, mida ehib mäe otsas olev loss, kus täna pole hingelist, aga kus suvel ilmselt elu kihab.

No comments: