Saturday, May 30, 2009

Tegelik Emumäele tuleku põhjus..

..on paljude osalejate jaoks Toomihkli-VäikeAntsu afterparty.

Täna on kaks tähistamispõhjust: lisaks korda läinud jooksule toimub Elmari kaasabil kahe talli ehitatud toa pidulik avamine. Olen paljude kaasvõitlejatega ühel nõul, et tulemus on oodatust parem.

Kohe kolisid sisse ka esimesed testkliendid Diare-Veiko (hoolimata punase veini kohalolekust jäi sünnitegevus esile kutsumata - vastasel juhul oleks poisi nimeks pidanud saama vist küll Toom-Mihkel, või siis tallisünnituse auks lihtsalt Jeesus:) Ei tea, kas nende nimede hirmus või miskil muul põhjusel, aga poiss otsustas sündimisega veel natuke oodata.. Teise uue toa hõivasid Urmas ja tema neli naist. Õnneks jäid testkliendid majutusega igati rahule. See annab lootust, et ka tuelvikus saab leiduma neid, kes soovivad neis tubades ööbida.. Ühtlasi tänud kõigile, kes aitasid sisustamise, jõu ja nõuga kaasa!
Toomihkli talli parim sõber on Väike-Antsu tall, kus tänagi toimub traditsiooniline Emumäe laudadisko. Kustun ära enne peao lõppu, aga näiteks Marti sõnul olevat olnud üks parimaid diskosid üldse.. Pikk pai DJ Aiksile - ja õnnitlused tänase 3. sünnipeäva puhul! Elmar hoos..

No comments: