Monday, March 21, 2011

Loomad on lahti!

Kas keegi oskab öelda, milleks kruvitakse beebiriietele külge kõrvasid? Usun, et objektil endal on sügavalt savi, milline ta müts pealpoolt välja näeb. Kõrvad võivad pigem ebamugavust tekitada - kui näiteks vaja teine liibuv peakate veel pähe tõmmata või pead küljele ukerdada. Äkki sellepärast, et vanemate pilk neil puhkaks? Aga no ei puhka ju! Ei ole ju ilus, kui armsast inimlapsest püütakse teha karu-, kassi- või jänesesarnane olend! Ei tahaks nagu comebacki loomariiki teha.

Eestis on ca 15000 imikut. Oletame, et igalühel neist keskmiselt kolm totrat kõrvadega riietuseset. Päris palju kangast jääks alles, kui neid ebamugavaid ja piinlikkust tekitavaid kõrvu poleks kunagi õmmeldud. Ning päris mitu puuduses kannatavat last oleks omale mõne riide selga saanud.. Või oleks lihtsalt materjali säästetud ja me jalajälg ime-ime natukenegi koomale tõmbunud.


Ja nagu sellest oleks veel vähe! ka suured lapsed ja koguni täiskasvanud (!) on viimasel ajal hakanud jänkukõrvadega tänavail ringi käima. Ning näib, et mida suurem kodanik, seda suuremad kõrvad. Hunt ja Jumal, tulge palun appi!

Foto: osta.ee

No comments: