Kuna spargel on kaubandusasutustes hetkel hea hinnaga, ei saa seda võimalust jätta kasutamata.
10 sparglit
1 lillkapsas
5 keedetud vutimuna
3 spl pestot
värskeid salatilehti (sh võib kasutada ka väiksemaid lillkapsalehti)
klassikalist salatikastet (poole sidruni mahl, 3 spl oliivõli, soola, värskelt jahvatatud pipart, suts mett)

Lõika ära spargli jämedamad, puitunud otsad. Tükelda lillkapsas õisikuteks. Auruta sparglit ja lillkapsast ca 7 minutit. Sega lillkapsad pestoga ja lase neil natuke aega maitsestuda. Samal ajal vooderda salatikauss salati, kapsa- või peedilehtedega, millelt on rootsud eemaldatud. Tõsta lillkapsad ja sparglid salatilehtedele ning vala üle salatikastmega. Kõige peale poolita vutimunad.
No comments:
Post a Comment