Sunday, December 4, 2011

Ostlema!!

Erinevalt hiinakatest tavalisest poest võib siin isegi kõige harilikumate esemete hankimisega hätta jääda. Näiteks tahtsime osta mehele lühikesi pükse. Ja kuna ta ühtegi meesteriiete poodi ega, veel hullem, butiiki, polnud nõus minema, siis üritasime ostu sooritada XXL Carrefouri kaubamajas. Ürituseks see jäigi, sest soetada oleks saanud vaid erinevaid mudeleid – nii liibuvaid kui lohvkasid – jooksupükse. Kas hispaanlased siis šortse ei kannagi? Kannavad küll, aga suvel! Rumalad põhjamaalased unustasid ära, et aastaaegu ei määrata mitte välisõhutemperatuuri (täna +24), vaid kalendri järgi. Küll aga pakuti kaubamajas viite erinevat sulejope mudelit!

Kui aga soov endale Valenciast mõni uus hilp osta, soovitan läbi astuda järgmistest poodidest:
IraiModa – hea õnne (ehk allahindluse) korral saab siit 30€ eest kordumatu kleidikese, millele kunstnik on oma käega lillekese vms peale joonistanud. Ma ei ole absoluutselt kursis Tallinna vanalinna butiikide hindadega, aga miskipärast usun, et need on kordades kallimad..
Tactoncitos - jääb mulje justkui oleks reuse-rõivad, iga eksemplar natuke erinev.
CoperniaHugo Diazi disainitud riideesemed. Kohati liiga kirevad, aga leidub ka kauneid. Anneli sai siit omale kena kleidi.
SkunkFunk - nagu nimigi ütleb fungilik kraam, ent on ka vaoshoitumaid, minimalistlikke riideesemeid.
Kui soov väga korralik välja näha, siis on mõtekas valida ketipood Massimo Dutti või Cos.
Ja lõpetuseks ei saa üle ega ümber ka massidele tootvast Desigualist – liiga mustlaslik kraam ning jätab seetõttu odava mulje.. ent pean tunnistama, et üks D-mantel on ka mul nüüd kapis (mis, tõsi küll, pärineb Bonaire'i outletist).

No comments: